Header image  

 

Padi Seal Team

 
  HOME ::
   
 
Het Padi Seal Team is voor de jonge kinderen die toch al willen proeven van het onderwater leven.

 

Het PADI Sealteam is voor jonge duikers die op zoek zijn naar actie en lol in het zwembad. Heb je ooit afgevraagd hoe het is om te zweven onder water, welke handgebaren er nodig zijn of hoe je zonder moeite kan blijven drijven . Dat leer je in een watermissie Hoe is de cursus opgebouwd: Het PADI Sealteam bestaat uit kinderen die tijdens 5 watermissies onder water leren ademen met duikuitrusting. Vanaf 8 jaar kun je al mee doen met het PADI Sealteam.

Aqua mission 1: In deze watermissie leer je met je duikuitrusting onderwater zwemmen en je leert handgebaren te gebruiken onder water.

Aqua mission 2: Hoe je de ademautomaat uit en weer terug plaats in je mond leer je in deze missie. Verder leer je ook nog hoe je de druk aan je duikbril kunt aanpassen.

Aqua mission 3: Je gaat in deze missie leren hoe je duikvest vult met lucht en er weer uit laat. Je leert moeiteloos drijven en te ademen uit de back up ademautomaat.

Aqua mission 4: Er wordt je in deze missie geleerd hoe je de ademapparatuur terug kunt vinden en te zweven onderwater.

Aqua mission 5: Als laatste missie leer je nog hoe je moet snorkelen en het afwisselen met de ademapparaat.

Wat heb ik nodig om te beginnen? Om aan het Padi Sealteam deel te nemen dien je goed te kunnen zwemmen.

Hoe lang duurt de cursus? De cursus duurt 5 cursusdagen van 11/2 tot 2uur, waarvan 30-45 min in het water.

Wat zijn de vereisten? Om deel te kunnen nemen aan deze cursus moet je in de leeftijdcategorie vallen van 8 tot 11 jaar.