Header image  
   
  HOME ::
   
 

Vroege vogel duik op 18-April-2010 in het Twiske
 

 

Hallo mededuikers,

Deze zondagmorgen vroeg op voor een “ Vroege Vogelduik “ in het Twiske. Aan het weer lag het niet hoewel ik vroeg in de morgen wel moest krabben, want de autoruit was wel bevroren om 07:00.uur. Dat was even wat minder maar oké. Eenmaal onderweg werd het weer wel wat warmer en liet het zonnetje zich steeds beter zien. Daar aangekomen werd het lekker buiten zitten, want natuurlijk hadden we weer alles meegenomen. Tafel, tuinstoelen en uiteraard ook koffie en thee voor de inwendige mens.

 

 

Na de koffie zijn Collin en Yannick een funduik gaan maken. Petra en ik (Jan) zijn op het droge eerst onder leiding van Wilco gaan oefenen in het navigeren met het kompas en dat viel in het begin best wel even tegen. Waar ik uit moest komen: klopte geloof ik niet helemaal, het scheelde maar een paar meter geloof ik. Maar dat mocht de pret niet drukken , het was gewoon gezellig en lekker warm. Na dat Wilco en ik nog een duik hebben gemaakt ,die ik natuurlijk weer moest afbreken Doordat mijn benen niet meer wilde wat ik in de planning had .

 

Hadden Petra en Zoraya een lekkere brunch verzorgt met o,a broodjes gezond . Dit wou ik even kwijt zeker aan diegene die er niet bijwaren, jullie hebben wat gemist . Maar volgende keer beter zal ik maar zeggen. Groetjes, Jan.